Lacrimioara Horjea - Asociaţia Autism Baia Mare

Impreuna dam sanse copiilor cu autism !

450 RON Donatii stranse
75% Complete
600 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe Ana am cunoscut-o în 2011 când am venit ca voluntar la Autism Baia Mare. Atunci ea avea 4 ani și nu interacționa aproape deloc, nici măcar cu părinții ei.

Mi-am dat seama că pot ajuta familiile care se confruntă cu acest diagnostic și cât de mult contează acest ajutor și am continuat să lucrez cu copii cu autism.

Acum, după 5 ani de terapie, Ana merge la școală și îi place să petreacă timp cu colegii ei.

 

Anul acesta cursa pentru Ana și ceilalalți copii de la Centrul de Zi Autism Baia Mare continuă în 9 octombrie la SPAR Budapest Marathon.

Donațiile voastre contribuie la asigurarea continuității serviciilor de terapie pentru cei 100 de copii de la Centrul de Zi.

 

Sper să fiți alături de mine, împreună dăm șanse copiilor cu autism!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Autism Baia Mare

Asociaţia Autism Baia Mare, înfiinţată în 2008 de părinţi foarte motivaţi, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Maramureş.

Impreuna dam sanse copiilor cu autism!

Scopul proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” este să asigurăm continuarea terapiei personalizate pentru cei 120 de copii cu autism şi alte tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

 

Copiii cu autism nu-şi pot lua vacanţă de la terapie !

2 Donatii

despre fapte bune!
05 Oct 2016
300 RON
Pana la capat, oriunde va fi acel capat
30 Sep 2016