Andra Gogota - Asociaţia Autism Baia Mare

Impreuna pentru copiii cu autism

500 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

  Anul acesta imi doresc ca ziua mea, sa conteze cu adevarat si cu entuziasm va marturisesc ca dorinta mea e sa imi donez ziua de nastere unor sufletele atat de speciale, cum sunt copiii de la Centrul de Zi Autism Baia Mare. Pentru ei, aceasta lume e ca un puzzle pe care trebuie sa il intregeasca, iar pentru asta, ei au nevoie de multa terapie. Asadar, daca consideri ca ai vrea sa imi faci un cadou, te rog in schimb, sa donezi acei banuti pentru aceasta cauza! Impreuna, putem contribui la intregirea acestui puzzle, iar lumea lor sa prinda tot mai multa culoare! Va multumesc si va doresc numai bine!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia Autism Baia Mare

Asociaţia Autism Baia Mare, înfiinţată în 2008 de părinţi foarte motivaţi, are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi adaptabilitate socială a copiilor cu tulburări din spectrul autist din judeţul Maramureş.

Impreuna dam sanse copiilor cu autism!

Scopul proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” este să asigurăm continuarea terapiei personalizate pentru cei 120 de copii cu autism şi alte tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

 

Copiii cu autism nu-şi pot lua vacanţă de la terapie !

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donations

steve

150 RON
18 Oct 2016

Anonymous

75 RON
14 Oct 2016
13 Oct 2016
13 Oct 2016

Anonymous

75 RON
13 Oct 2016
13 Oct 2016