Asociaţia Autism Baia Mare

Asociaţia Autism Baia Mare

Impreuna dam sanse copiilor cu autism!

Status: Fundraising

Scopul proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” este să asigurăm continuarea terapiei personalizate pentru cei 120 de copii cu autism şi alte tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

 

Copiii cu autism nu-şi pot lua vacanţă de la terapie !

[ Show more ]

8,504 RON

Sumă:

2

Galantomi:

97

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Scopul proiectul “Împreună dăm şanse copiilor cu autism!” este să asigurăm continuarea terapiei personalizate pentru cei 120 de copii cu autism şi alte tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Sălaj şi Satu Mare.

 

Copiii cu autism nu-şi pot lua vacanţă de la terapie !

 

Copiii cu autism au nevoie de abordări diverse şi personalizate  pentru a dezvolta abilităţi de comunicare, autoservire, cognitive şi de socializare, adică abilităţi de viaţă independent.

Recuperarea copilului cu TSA (tulburari din spectrul autist) presupune un program care-l stimulează permanent şi-l motivează să îşi atingă potenţialul maxim şi chiar să se autodepăşească şi presupune lucrul pe program strict personalizat, în regim de unu la unu, pe ţinte foarte clar stabilite, a căror evoluţie este înregistrată constant, dar şi activităţi de grup şi ieşiri în comunitate care ajută copilul să-şi dezvolte abilităţi de socializare crescând astfel şansele copilului pentru integrare.

Este important pentru părinţii copiilor din Centrul de Zi să ştie că va exista o continuitate în recuperarea copilului, că Asociaţia va putea oferi servicii copiilor lor atâta timp cât ei vor avea nevoie.

Fiecare donație de 100 de RON poate acoperi costul a patru ore de recuperare personalizata per copil.

Recuperarea copiilor cu autism este una de durată, şansele lor la o viaţă independentă depind foarte mult de informare, ajutor şi acceptare din partea tuturor.